Νέα

Εξετάσεις της 5ης Περιόδου 2017 του ΚΕ.ΜΕ.Α για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών, οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν οι εξετάσεις της 5ης Περιόδου 2017 του ΚΕ.ΜΕ.Α για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών, οι οποίοι δε διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαι

Πληρωμή Ωφελούμενων του voucher 29-64

Σήμερα ή το πολύ αύριο Παρασκευή θα πιστωθούν τα χρήματα των ωφελούμενων του προγράμματος voucher 29- 64 

Ειδικότερα η πληρωμή που θα πραγματοποιηθεί και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους συνολικά 23.000 άνεργους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα voucher 29 - 64 και θα λάβουν συνολικά το ποσό των 2.600 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση το πολύ μέχρι άυριο. Η αμοιβή αυτή αντιστοιχεί τόσο στην κατάρτιση όσο και στην πρακτική άσκηση. Επίσης, οι πάροχοι κατάρτισης θα λάβουν από 1.155 έως 1.355 ευρώ.

ΟΑΕΔ: Έρχεται πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 6.300 ανέργους

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που θα δημιουργήσει 6.300 θέσεις εργασίας σε 34 δήμους της χώρας και αφορά μακροχρόνια ανέργους που θα δουλέψουν για 8 μήνες σε κοινωφελή προγράμματα, έρχεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αποτελέσματα Εξετάσεων Μαθητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κακούρη

Επιτυχία 100% !!! Να γιατί πρέπει να προτιμάτε τα φροντιστήρια και όχι τα ιδιαίτερα. Εμπιστευτείτε μας για αποδεδειγμένα αποτελέσματα!

Επιτυχία 100% !!! Ο λόγος που πρέπει να προτιμάτε τα φροντιστήρια και όχι τα ιδιαίτερα.


Εξετάσεις TOEIC 05/2017 

Επιτυχόντες

GKOVARI EIRINI

CHATZILOIZOU THALEIA ELEFTHERIA

Από αύριο οι αιτήσεις για προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας σε δήμους και hot spots

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας ανέργων εγγεγραμμένων στον Οργανισμό για εργασία σε δήμους και τις υπηρεσίες ασύλου. Οι αιτήσεις γίνονται από αύριο ηλεκτρονικά στο oaed.gr

Συγκεκριμένα ο ΟΑΕΔ, καλεί τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία τοποθετήσεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους δημόσιους φορείς , να υποβάλουν με ηλεκτρονικό μόνο τρόπο αίτηση συμμετοχής από 28/07/2017 και ώρα 10η πρωινή έως και 08/08/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό π

Δήμος Κατερίνης: 108 νέες μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα μέσω ΑΣΕΠ

Την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Κατερίνης και την πρόταση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, να δημιουργηθούν 108 νέες μόνιμες θέσεις στον καινούργιο Οργανισμό, οι οποίες θα αφορούν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα υιοθέτησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής του συνεδρίασης.

«Είναι ζήτημα ηθικής και κοινής λογικής να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, που παλεύουν καθημερινά για το δικαίωμα στην εργασία, την αξιοπρέπεια, για το μεροκάματο. Είμαστε συνεπείς σε αυτά που δεσμευόμαστε, ενώ είμαστε και από τους δήμους που μπορούμε να καλύψουμε αυτά τα έξοδα  με μεγάλη άνεση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Χιονίδης.

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για επιδοτούμενες προσλήψεις 1.295 ανέργων

Την επιδότηση των επιχειρήσεων για προσλήψεις 1.295 ανέργων ηλικίας 25-29 ετών που ολοκλήρωσαν τα προγράμματα «Απόκτηση Εργασιακής Εμπειρίας» ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ

Δυνατότητα πρόσληψης σε νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιτηδευματίες, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα προσφέρει ο ΟΑΕΔ σε 1.295 ανέργους νέους ηλικίας 25-29 ετών που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν τα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για ανέργους ηλικίας 25-29 ετών (Δημόσια Πρόσκληση Νο9/2016) ή για ανέργους 18-24 ετών (Δημόσια Πρόσκληση Νο8/2016).

Κατάρτιση στην Πληροφορική στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Εργασίας

Οι επιλεγέντες του προγράμματος της Κοινωφελούς εργασίας έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα σεμινάριο κατάρτισης στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, με τα εξής χαρακτηριστικά:


• Το σεμινάριο είναι διάρκειας 120 ωρών και πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή.

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΚΟΥΡΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΙΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ PROFICIENCY ΚΑΙ LOWER.

Ταχύρρυθμα τμήματα απόκτησης Πτυχίου Γνώσης Αγγλικών σε προσιτές τιμές.

ΚΞΓ

ΟΑΕΔ: Στην τελική ευθεία η προκήρυξη 10.500 θέσεων σε Δημόσιο, ΟΤΑ

Στην τελική ευθεία και αφού προηγήθηκαν πολλές παρατάσεις φαίνεται ότι μπαίνει η δημοσιοποίηση της προκήρυξης από τον ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων Δημοσίων Φορέων για την απασχόληση 10.500 ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου